Nickerie.Net, dinsdag 31 januari 2006  


Gouden huwelijken in Nickerie

Geplaatst: 27/01/2006

Nickerie - Gistermorgen hebben zes echtparen in Nickerie het feit mogen herdenken dat hun huwelijksbootje al vijftig jaren aan het zeilen is. Het was voor deze Nickeriaanse echtparen een uniek moment om samen met districtscommissaris (dc) Bhagwatpersad Shankar, dit heuglijk feit te mogen gedenken in goede gezondheid.Vijftig jaar lief en leed, een halve eeuw geschiedenis, een leven van liefde, geduld en vertrouwen, dat gebeurt volgens deze seniore burgers niet zomaar. Zij hebben allen momenten van vallen en opstaan gekend.

50 jaar samen lief & leed

Uiteindelijk heeft hun bootje alles goed doorstaan en getuigt dit ook dat hun liefde nog jaren zal blijven bestaan, menen zij in naam van de Almachtige. De gouden koppels werden in bijzijn van genodigden ook kort toegesproken door de Nickeriaanse burgervader, die hen bestempelde als voorbeeldfiguren, waaraan de jongeren zich zeker kunnen spiegelen.

Voorts dankte dc Shankar de echtparen voor hun jarenlange inzet die zeker heeft bijgedragen aan de opbouw van ons land en dat van Nickerie in het bijzonder. De gouden echtparen zijn:Oha -Partoredjo, Kartosemito-Wongsodirjo, Kishun- Sherberg, Pachai-Randjit, Barsati-Algoe, Atma-Karjantika. Zij ontvingen allen een gesloten enveloppe met inhoud namens de President van de Republiek Suriname, Drs R.R.Venetiaan.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,31-01-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics