Nickerie.Net, vrijdag 27 januari 2006  


VVN - Secretaris Rampadarath: ‘Jaglal is veroordeeld samen met de Staat Suriname’

Geplaatst: 27/01/2006

Nickerie - Het is volgens de VVN - secretaris, Bramdew Rampadarath, gewoon een feit dat Jaglal die deel uitmaakt van de andere groep die zich bemoeit met de stalweide kwestie, samen met de Staat Suriname is veroordeeld. Hij wees DBS een vonnis waarin alles staat. Rampadarath gaf ook aan dat de Staat tot op heden geen enkel kopercent van de opgelegde dwangsom heeft betaald aan hen, en dus daarom beslag is gelegd op tegoeden van Staatsolie.

Volgens de VVN - secretaris moet Staatsolie op 9 februari voor de rechter verschijnen en aangeven hoe de betaling zal geschieden. Rampadarath en zijn groep zijn van mening dat noch de dc noch Jaglal beheersdaden mag plegen op de stalweide. Hij hekelde ook uitspraken van dc Shankar via een lokale zender. Naar aanleiding hiervan hebben zij via hun raadsman Mr. G.R. Sewcharan een waarschuwingsbrief gestuurd naar de Nickeriaanse burgervader.

Rampadarath die gedurende het interview zwaaide met een nog uit te voeren vonnis, houdt vast dat deze ongeacht wat dan ook, uitgevoerd dient te worden en dat ook de totale vee - administratie die naar zijn zeggen op het commissariaat ligt, aan hen afgestaan moet worden. Behalve de administratie zei Rampadarath dat er ook SRD 2000 aan contanten erbij moet zijn alsook een jachtgeweer van het kaliber 16. De VVN - Secretaris gaf ook aan dat de ondernemer Imro Manglie nattigheid voelt en alles in het werk stelt om de tegenpartij financieel te accommoderen om hen weg te krijgen van de stalweide. De VVN - er gaf aan deze zaak niet met rust te zullen laten en dat zij verder ten strijde zullen trekken zodat het recht zal zegevieren.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,27-01-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics