Nickerie.Net, vrijdag 27 januari 2006  


Omgekantelde truck besmeurt pas geschilderde huis met smeerolie

Richenel Small

Nieuw Nickerie - Een truck die bezig was zand te dumpen aan de Hendrikstraat in Nieuw Nickerie kantelde gisteren plotseling om en de chauffeur beleefde hierbij de schrik van zijn leven. Hij bleef echter ongedeerd. Met een hydraulische graafmachine werd de vrachtwagen weer overeind geholpen, maar het voertuig is voorlopig buiten bedrijf gesteld.

Bijgaande foto’s geven een beeld van het gebeurde. Op de foto hieronder de pas beschilderde nieuwe woning waarop smeerolie terecht kwam. De olieplas en de smeerolie op de pilaren en op het huis zijn duidelijk zichtbaar.

Bij het ongeluk moet een scheur zijn ontstaan bij de motor, waardoor de smeerolie naar buiten spoot en terecht kwam op een pas geschilderde woning op een afstand van zo en 10 meter aan de overkant van de straat. Los van de schade aangebracht aan de woning, moet de truckhouder ook diep in zijn buioden tasten om zijn truck rijklaar te krijgen. Het chassis van de truck is kromgetrokken en zal vernieuwd moeten worden. Merkwaardig genoeg kantelde eergisteren ook een dergelijke vrachtwagen om in de Middenstandspolder en kwam in het kanaal langs de weg terecht.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,26/01/2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics