Nickerie.Net, maandag 06 februari 2006  


Dievengilde in Nickerie slaat weer toe

Ashly Lieveld, 29-01- 2006

 

Nickerie - In twee dagen tijd zijn in twee woningen op klaar lichte dag ingebroken en zijn de dieven er met een flinke buit vandoor gegaan. Zondagmorgen verschaften dieven zich via het plafond toegang tot een woning aan Purperhartstraat in het Nationaalprojekt. Op dit adres gingen zij er met sieraden en elektronisch apparatuur, waaronder een dvd player, vandoor. De bewoners van het huis waren op het moment van de diefstal niet thuis. Maandagmorgen werd bij een bewoner aan de Graderweg huis gehouden. Hierbij maakten zij eveneens sieraden en een dvd player buit. Op het moment van de diefstal was de familie ook niet thuis. De dieven schenen alle tijd te hebben gehad om de gestolen spullen klaar te zetten en mee te nemen. De politie is bezig een onderzoek in te stellen. 

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,27/01/2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics