Nickerie.Net, zondag 05 februari 2006  


Herstructurering parkeerplaats markt

door Beta Debidien, 04/02/2006

NIEUW-NICKERIE - De parkeerruimte op de markt is geherstructureerd. Alle lijnbussen, inclusief PN-bussen, staan op het westelijk deel van het parkeerterrein. Deze aanpak maakt deel uit van de ordening van het markwezen. Het oostelijk deel van het terrein is toegewezen aan marktverkopers en bezoekers. De taxiís hebben als standplaats de overkant van de markt langs de G.G. Maynardstraat.

Ronny Terhaar, hoofd van de afdeling van het ministerie van TCT in Nickerie is blij met deze ordening, omdat hij in de afgelopen periode vaker is geconfronteerd met zaken die niet goed gingen. Taxiís opereerden vanuit beide parkeerplaatsen van de markt. Nu de zaak geordend is, denkt Boyke Parmessar minder problemen te zullen hebben met het parkeren van zijn bus. Hij is ook tevreden over de werkwijze van de overheidsinstanties.

Stanley Benschop, hoofdinspecteur van politie is verheugd met deze stap. De parkeerhaven aan de overkant van de markt vindt de hoofdinspecteur een uiterst geschikte plaats voor de taxiís. Hij denkt dat de taxihouders geen bezwaren zullen hebben om daar te gaan parkeren, omdat voor hen die lokatie strategisch beter is. De politie zal op de markt zijn om de hele herstructurering te helpen begeleiden, omdat de mensen nog moeten wennen aan de nieuwe situatie.-.

Bron/Copyright:

de Ware Tijd

,04/02/2006  

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics