Nickerie.Net, woensdag 01 maart 2006  


Ondernemer in Nickerie verhardt openbare weggedeelte op eigen kosten

door Richenel Small

Nieuw Nickerie - De ondernemer Raghoebier, eigenaar van het bekende ICOM Trade Concern, is in Nieuw Nickerie bezig met het verharden van een deel van de Wixstraat en wel het weggedeelte tussen de Gouverneur- en A.K. Doerga Sawhstraat. Er zal volgens Raghoebier niet geasfalteerd worden, maar straatstenen gelegd worden. Op de hoek van de Gouverneur- en Wixstraat heeft hij kortgeleden een fraai gebouw opgezet en het zou niet mooi zijn om de weg niet aan te pakken. "De schoonheid van mijn zaak zou volkomen verloren gaan" denkt hij.

Bijgaande foto geeft een beeld van de bestratingswerkzaamheden die in opdracht van de ondernemer Rahgoebier worden uitgevoerd door aannemer Diliep Goedar.Hij zegt met de bouw- en bestratingswerkzaamheden een bijdrage wil leveren aan een stukje stadsverfraaiing van de binnenstad van Nieuw Nickerie. De aannemer Diliep Goedar is belast met de uitvoering van de werkzaamheden. Raghoebier vertelt desgevraagd aan TIMES dat de kosten zijn geraamd op ongeveer US 30.000 en dat hij in eerste instantie slechts het weggedeelte voor zijn pand wilde verharden, maar dat hij op advies van de aannemer nu een veel grote stuk voor zijn rekening neemt. De werkzaamheden moeten binnen een week zijn afgerond. 

Het is niet de eerste keer dat een handelsondernemening tot een dergelijke daad overgaat. In 1997 heeft Sita's Supermarkt in verband met het 15 jarig bestaan van de zaak gezorgd voor verharding van ook een deel van de Wixstraat en wel tussen de G.G. Maynard- en Gouverneurstraat. Ook de inmiddels overleden zakenman Lachman Chander heeft een dergelijke handeling gepleegd en had toen straatstenen laten leggen aan de Tam Adamsonstraat tussen de G.G. Maynard- en R.P. Bharosstraat.

Bijgaande foto geeft een beeld van de bestratingswerkzaamheden die in opdracht van de ondernemer Rahgoebier worden uitgevoerd door aannemer Diliep Goedar.

Bron/Copyright:

Suriname Times / Nickerie.Net

,17-02-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics