Nickerie.Net, donderdag 02 maart 2006  


Staat wil veiling SML stuiten

Paramaribo/Wageningen - Door de regering zal alles gedaan worden om de veiling van de Stichting Machinale Landbouw, (SML), te stuiten. Dit zei minister Raghoebarsing van Landbouw, Veeteelt en Visserij, gisteren aan journalisten voor de aanvang van de vergadering van de Raad van Ministers, RvM. Rijstmagnaat Imro Manglie heeft het bedrijf op de veiling geplaatst om zijn gelden die hij van het bedrijf moet ontvangen, te kunnen innen.

Foto: Stanley Ragoebarsing

Raghoebarsing zegt dat partijen continu met elkaar in overleg zijn. Het is volgens de bewindsman zaak dat geen der partijen het gevoel krijgt dat zijn rechten niet wordt nagekomen of beknot wordt.Vandaar dat partijen met alle duidelijkheid communiceren. Daarom worden van verschillende kanten de gedachten op papier gezet om geschillen weg te werken en alles in het werk te stellen voor privatisering, zegt de LVV - bewindsman. In dat kader wordt morgen samen met de President en de Consultancy Ernst & Young hierover gesproken. Bij die ontmoeting wordt ook het voorstel van Ernst & Young, meegenomen, gaf de bewindsman te kennen.

Boven

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,02-03-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics