Nickerie.Net, zaterdag 04 maart 2006  


Politie staat garant voor veiligheid Nickeriaanse burger

Nickerie - Volgens Elfried Metroos, gewestelijke politiecommandant van Nickerie, is de veiligheidssituatie in Nickerie stabiel. In verband met de diefstal uit een munitiebunker van het Nationaal Leger,(NL), bestond het vermoeden bij de politie dat de munitie naar Guyana gesmokkeld zou worden. Om de Guyanese kant te bereiken moet men uiteraard het rijstdistrict passeren. Volgens Metroos heeft de politie haar waakzaamheid niet verscherpt.

De politie in Nickerie houdt al geruime tijd alles scherp in de gaten. Zelfs de back track route ontkomt niet aan het wakend oog van de politie. Er worden regelmatig wegpatrouilles op de oost - west verbinding uitgevoerd zodat het veiligheidsgevoel van de Nickeriaanse burger gegarandeerd blijft. Het geval van de diefstal is daarom voor de Nickeriaanse politie geen bijkomstigheid. Volgens Metroos is alles onder controle. De samenwerking met de Guyanese politie op districtsniveau is uitstekend. De Nickeriaanse gemeenschap hoeft zich volgens Metroos niet druk te maken. De politie staat garant voor haar veiligheid.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,03-03-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics