Nickerie.Net, donderdag 09 maart 2006  


Quiero Mais organiseerde kleurrijke carnaval party

Nieuw Nickerie - Zondag j.l. heeft de vrij jonge organisatie Quiero Mais met succes een daverende carnaval party georganiseerd op het poolterras van Hotel Dorien. Om het geheel in de carnaval sfeer te gooien hadden de jongens van Quiero Mais een speciale band uit BraziliŽ laten overkomen.

Nickerie.Net News Photos

<<

<

>

>>

 De band genaamd Banda Stylus heeft de boel op stelten kunnen zetten. Naarmate de middag vorderde en de nodige spijs en drank werd genuttigd,steeg ook de sfeer onder het publiek dat aanwezig was. Het Braziliaans volk woonachtig in Nickerie hadden de meeste pret tijdens deze happening.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

 Nickerie.Net

,03-03-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics