Nickerie.Net, maandag 13 maart 2006  


OW pakt achterstallig onderhoud infrastructuur aan

door Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - ďEr is een enorme achterstand opgetreden in het verleden, in dat deel van de infrastructuur dat door het ministerie van Openbare Werken, sectie Nickerie, wordt onderhouden. We zijn nu bezig dat in korte termijn in te lopen.Ē Woorden van OW-minister Ganeshpersad Kandhai, gisteren bij de oplevering van de werkzaamheden aan de Verlengde Kaolonstraat te Van Pettenpolder.

Met het rehabiliteren van deze belangrijke zandweg heeft het ministerie het Van Pettenpoldergebied ook ontsloten. Bewoners van dit gebied reageren positief over de aanpak van deze weg. Buurtbewoner Ramesh Bhawan vindt dat ook de binnenwegen een structurele aanpak vereisen, want in de regentijd veranderen wegen in modderpoelen, waar geen voertuig overheen kan. Mensen die kavels hebben in dat gebied, kunnen hun bouwplannen nu realiseren, zegt Bhawan. De bewindsman heeft een aantal projecten bezocht die in uitvoering zijn. Zijn departement is bezig de verzakte weggedeelten van de Attaoellah- en de Rambaran Mishreweg te herstellen. De werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Ook de straatklinkers van de Gemaalweg worden verwijderd, omdat deze weg binnenkort zal worden geasfalteerd. In juli volgend jaar wordt een aanvang gemaakt met de vervanging van de Parmessar- en de Matadienbrug. Als hij kijkt naar al die activiteiten van OW, vindt minister Kandhai dat hij onmogelijk kan stellen dat het verkeerd gaat. Hij is best tevreden over de gang van zaken. Vandaag zal de bewindsman andere projecten bezoeken, en Southdrain. Kandhai beŽindigd in de middaguren zijn tweedaagse werkbezoek aan het rijstdistrict.-.

Bron/Copyright:

,11/03/2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics