Nickerie.Net, maandag 13 maart 2006  


Drie gewonden bij frontale botsing in centrum Nickerie

Nickerie - Gistermorgen tegen half twaalf heeft zich een zware aanrijding op de hoek van de Wilhelmina - en de Gouverneurstraat pn Nieuw Nickerie plaatsgevonden. De chauffeur van een wit gelakte Nissan Sunny verleende geen voorrang aan de chauffeuse van een blauwe Rav 4 terreinwagen met als gevolg dat beide met een harde klap tegen elkaar aankwamen.

De zwaarbeschadigde Nissan Sunny wordt weggesleept
De toyota Rav4 die terecht kwam in de sloot als gevolg van de aanrijding

De bestuurder van de Toyota Rav die kermde van pijn

Beide wagens hebben behoorlijke blikschade opgelopen. Bij de botsing kwam de Nissan Sunny ettelijke meters verder terecht, terwijl de Toyota Rav een brug beschadigde en in de sloot terechtkwam. De drie gewonden zijn per ambulance voor verdere medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Dr. Lachmipersad Ziekenhuis. Een ooggetuige verklaarde tegenover DBS dat de terreinwagen die zich op de voorrangsweg bevond, met een behoorlijke snelheid reed.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,13-03-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics