Nickerie.Net, woensdag 22 maart 2006  


God behoedde Minov directieteam onderweg naar Coronie

Geplaatst: 22/03/2006

Paramaribo - De bus met zeker twaalf inzittenden van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling heeft zowel op de heen als terug weg naar Coronie afgelopen maandag bandenpech gehad. Op de heenweg was de bandenpech van dien aard dat het maar een haartje had gescheeld of er was sprake van een vrij ernstig ongeluk.

Op een gegeven moment hoorde men in het voertuig waarin onder meer Adiel Kallan, Richenel Trusfull, Kenneth Biervliet, mevrouw Baktawar en anderen zaten, een harde knal waarna het voertuig voorzeker meer dan 100 meters slipte over de Oost West verbinding ter hoogte van km 121. Gelukkigerwijs kwamen er geen tegenliggers en kwam iedereen met de schrik vrij. De bus maakte met een vrij hoge snelheid een manoeuvre van 180 graden en wees richting Paramaribo. Het voertuig van de minister reed er net achteraan. De delegatie was onderweg naar Totness in verband met de onchristelijke taferelen die zich afspelen op de Tata Collinschool. ‘Het was God die ons heeft behoed,’ was de reactie van minister Edwin Wolf.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,22-03-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics