Nickerie.Net, woensdag 29 maart 2006  


Verdachte van verkrachting pleegt zelfmoord

Nickerie - DBS verneemt van zijn bronnen dat een zekere WH in Nickerie zichzelf van het leven heeft beroofd na een fikse familieruzie. Hij werd beschuldigd zijn stiefdochter seksueel te hebben misbruikt. De man die naar alle waarschijnlijkheid de daad goed had voorbereid,zag gistermorgen omstreeks 9.00 uur kans om van een afgesneden waslijn op zijn erf,de dodelijke strop te maken en deze vervolgens vast te binden aan de buitenzijde van zijn achterbalkon.

Oplettende buren zagen op gegeven moment hoe de man zich aan het verhangen was en reageerden snel. Enkele buurtbewoners snelden WH te hulp die reeds bengelde en sneden met een houwer de strop door, waarna hij werd opgevangen door de toegesnelde buurtbewoners die de politie inschakelden. Zijn huisgenoten waren op dat moment niet thuis. Het slachtoffer werd per ambulance voor observatie afgevoerd naar het Dr.Lachmipersad Ziekenhuis,maar overleed in de middag toch. De politie zet het onderzoek voort.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,29-03-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics