Nickerie.Net, donderdag 30 maart 2006  


Bejaarde vrouw om het leven gebracht

Nieuw Nickerie - Afgelopen dinsdag is een 73 jarige vrouw van hindoestaanse komaf om het leven gebracht. Het gebouw waar deze drama zich voltrokken heeft, staat aan de Gouverneurstraat no 52, waar niet lang terug een rotieshop was geopend. Volgens verder verkregen informatie is deze daad verricht door een zekere R, ex-schoonzoon van het slachtoffer, van Guyanese origine en al een geruime tijd woonachtig in Nickerie.

Het motief van deze moord is nog niet bekend. Wel wordt gesuggereerd dat het om interne familieproblemen gaat, waarbij de voortvluchtige verdachte steeds had bedreigd haar te zullen doden. De vrouw die met een deegroller op haar hoofd is bewerkt, overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De Nickeriaanse politie is druk bezig de verdachte op te sporen en er zal binnenkort een opsporing bericht geplaatst worden, zodat de gemeenschap ook een handje mee kan helpen om de dader op te sporen.

Danny Jibodh

 

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,30-03-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics