Nickerie.Net, dinsdag 04 april 2006  


Oud-rijstindustrieel Dipnarain Benie overleden

 

Den Haag/Nieuw Nickerie - In zijn woonplaats in Den Haag is na korte ziekbed de oud-rijstindustrieel Dipnarain Benie overleden. Hij was 77 jaar. Benie was eigenaar van een van de grootste rijstbedrijven in Nickerie in de jaren 70 en 80. Behalve het beplanten van eigen arealen kocht hij ook padie op van kleine landbouwers. Hij was verwerker en exporteur van rijstproducten.  In Paramaribo is Benie's Park naar hem vernoemd.

 

De crematie zal plaats vinden op 4 april in Den Haag.

 

Nickerie.Net wenst alle nabestaanden en relaties veel sterkte toe met dit verlies.

 

 

Bron/Copyright:

 Nickerie.Net

,03-04-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics