Nickerie.Net, vrijdag 07 april 2006  


Politie onderschept 63.000 US dollar

door Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De politie heeft woensdagavond tijdens wegcontrole in het district Nickerie twee mannen aangehouden met in hun bezit 63.000 US dollar. Het gaat in deze om een Nickeriaan en een stedeling die respectievelijk 21.000 en 36.000 US dollar in hun bezit hadden. Volgens Elfried Metroos, gewestelijke politiecommandant, konden de verdachten de herkomst van het geld niet verklaren. Bij huisonderzoek in Nickerie, heeft de politie nog eens 6.000 US dollar aangetroffen wat het totaal bracht op US 63.000 dollar.

“Misschien is dat geld afkomstig van één of andere criminele organisatie, maar dat moet het verder onderzoek uitwijzen,” zegt Metroos. Na overleg met het parket zijn deze twee mannen in verzekering gesteld. Dinsdagavond stuitte de politie tijdens wegcontrole ook op 1 kilo cocaïne. Het spul was verstopt in een cornflake pakje in de verkasting van de kofferbak van het voertuig. In deze zaak heeft de politie een Nickeriaan en een Guyanees aangehouden en in verzekering gesteld.-.

Bron/Copyright:

de Ware Tijd / Nickere.Net

,07/04/2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics