Nickerie.Net, woensdag 12 april 2006  


Ook een politieambtenaar aangehouden in drugszaak

Geplaatst: 12/04/2006

Nickerie - Bronnen hebben gemeld dat een brigadier van politie, ene C., in Nickerie is aangehouden voor zijn betrokkenheid bij de ‘drugs-in-ruil-voor-wapens’-bende die onder andere vanuit Nickerie opereert.  Volgens de bron zou hij betrokken zijn geweest bij het transport van wapens ten behoeve van de leider van de Nickeriaanse bende, ene Mukesh. Inspecteur van politie Humphrey Simson heeft deze aanhouding bevestigd en aangegeven dat de verdachte in verzekering is gesteld. Veder is een tweedepolitieman, een zekere T. ook voor verhoord opgebracht.

Hij kan nog geen gedetailleerder informatie geven over de aanhouding van de agent, omdat het onderzoek nog moet uitwijzen wat zijn aandeel is. Verder zegt Simson dat er tussen vrijdag en gisteren, naast de agent, nog drie andere verdachten zijn aangehouden. Dat houdt in dat er tot nu toe 29 personen zijn aangehouden in deze case, zegt Simson. Onder de 25 personen bevinden zich ook 6 militairen. Meerdere aanhoudingen binnen het politieapparaat zijn niet uitgesloten.


Nog meer aangehouden in geruchtmakende vuurwapen- en drugszaak

Geplaatst: 12/04/2006

Nickerie - De afgelopen dagen is het de politie gelukt nog vier verdachten in de vuurwapen- en drugszaak aan te houden, onder wie een politieambtenaar, een zekere C. werkzaam in het district Nickerie. De mede verdachten Jhinnoe Ghemradj alias Mieke en Imami Mohamed Faizel, van wie opsporing en aanhouding door de Procureur- Generaal was gelast, zijn door de politie van Nickerie Haven aangehouden. In een eerdere stadium waren reeds 25 verdachten aangehouden en in verzekering gesteld. In totaal zijn er 29 verdachten in deze zaak in verzekering gesteld, onder wie zes militairen, een ambtenaar van politie.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,12-04-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics