Nickerie.Net, vrijdag 21 april 2006  


Kafverbranding in Nickerie stopgezet

Geplaatst: 21/04/2006

Paramaribo/Nickerie - De kafverbranding in Nickerie is voorlopig stopgezet in afwachting van de instructies die moeten volgen. Dit gaf de minister van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu, (ATM), Clifford Marica in een vraaggesprek te kennen.

De stopzetting werd van belang geacht daar uit het rapport van het NIMOS gebleken is dat kafverbranding negatief is voor de gezondheid en schadelijk voor het milieu. De minister heeft dit rapport momenteel in studie en zal daarna verdere instructies verstrekken. Er zullen mogelijkheden bekeken worden hoe er om zal moeten worden gegaan met het kaf.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,21-04-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics