Nickerie.Net, woensdag 26 april 2006  


JINAH BOYS CRICKETKAMPIOEN VAN NICKERIE

Het team van Jinah Boys dat zondag kampioen werd van Nickerie middels een overwinning op BICC en daarmee deze club onttroonde.

NIEUW NICKERIE - Jinah Boys is zondagmiddag kampioen geworden van Nickerie door tegenstander BICC te verslaan. Met de overwinning is BICC onttroond als kampioen van het rijstdistrict. Deze wedstrijd was belangrijk omdat bij een eventuele overwinning van BICC deze ploeg samen met Flamingo op gelijke hoogte zou komen als Jinah Boys en een driehoekstoernooi het kampioenschap zou moeten bepalen.

Zoals verwacht werd het een zeer spannende wedstrijd, waarbij veel prominenten waaronder Raj Narain, voorzitter van de Surinaamse Cricket Bond, aanwezig waren. Jinah Boys won de toss en ging in de wedstrijd van 40 overs eerst aan bat. De club maakte 203 runs in 38 overs.

De speler Brahma Prasad was topscorer met 66 runs. Captain Noel Rajmangal maakte de helft daarvan. BICC ging daarna aan bat en startte heel goed. Na de eerste 50 runs ging een aantal toppers achter elkaar out en werd het een moeilijke wedstrijd voor BICC, die uiteindelijk het onderspit heeft moeten delven. De club kwam tot een score van 172 all out in de 35 overs Vikram Patrick was met 38 runs topscorer van het team. Direct na de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt.

Op zondag 30 april zal een wedstrijd gespeeld moeten worden voor het kampioenschap van Suriname. Jinah Boys zal het dan opnemen tegen de kampioen van Paramaribo, de cricketcub Eagles. Deze wedstrijd wordt in het Dr. Snellenpark gespeeld.

Tekst en fotografie: Richenel Small

Nickerie.Net feliciteert Jinah Boys met het behaalde kampioenschap!!

Bron/Copyright:

www.Nickerie.Net

,26-04-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics