Nickerie.Net, zondag 07 mei 2006  


Landbouwers hekelen wanbeleid LVV

Geplaatst: 05/05/2006

Paramaribo - Van welingelichte bronnen heeft DBS vernomen dat er op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij duidelijk sprake is van wanbeleid. Dat zou duidelijk zichtbaar zijn. Zo zouden dienstwagens tot privé bezit zijn omgetoverd van medewerkers.

Foto: De betreffende dienstwagen met een privé kentekennummer.

Een donkergroene terreinwagen van het merk Kia Sportage met het kentekennummer 62-66-JP zou al enkele maanden in het bezit zijn van een zekere secretaresse van een van de onderdirecteuren. Deze ontwikkelingen op het ministerie genieten beslist ook geen goedkeuring van landbouwers en vooral van de rijstboeren. Zij vragen zich in grote gemoede af hoe lang dergelijke wantoestanden zullen voortduren. De landbouwers zijn vooral niet te spreken over deze wantoestanden gezien het feit dat de minister van LVV flink heeft uitgehaald naar de boeren in het district Nickerie. Volgens de minister zouden de boeren slechts klagen en niet produceren.

Deze uitlating wordt hem absoluut niet in dank genomen door de boeren. Zij geven nadrukkelijk mee dat de minister allereerst een grondige evaluatie van zaken dient te houden die zich afspelen op het ministerie alvorens de boeren te beschuldigen dat zij niet produceren maar slechts klagen. DBS heeft getracht contact op te nemen met de minister en de waarnemend directeur van het ministerie, echter zonder resultaat. Drukke werkzaamheden, waaronder het een directievergadering zou de oorzaak daarvan zijn.

Asha Bhagwat

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

,26-04-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics