Nickerie.Net, dinsdag 30 mei 2006


Voortvluchtige verdachte in wapen en drugsmokkel aangehouden

Nickerie - De 42-jarige verdachte, Mukesh Jhinnoe, wiens opsporing door of vanwege de procureur generaal in de maand maart van dit jaar in de media was verschenen, is woensdagmorgen omstreeks negen uur door de plaatselijke politie in het district Nickerie aangehouden.

Zijn aanhouding vond plaats in bijzijn van zijn advocaat. Jhinnoe wordt ervan verdacht zich in georganiseerd verband schuldig te hebben gemaakt aan diefstal en wapen - en drugssmokkel van en naar Guyana. Jhinnoe is vervolgens door de politie van Nickerie overgedragen aan het Speciale Onderzoeksteam van recherché Nieuwe Haven. Hij is hangende het tegen hem ingesteld onderzoek in verzekering gesteld.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

19-05-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics