Nickerie.Net, dinsdag 30 mei 2006


Weggedeelte Henarbrug-Julianapolder wordt binnenkort aangepakt

Nickerie - Vrijdag heeft de verplichte plaatselijke aanwijzing aan aannemers plaatsgevonden over de rehabilitatiewerkzaamheden aan het weggedeelte tussen de Henarbrug en de Julianapolder in Nickerie. De wegstrekking Henarbrug - Julianpolder maakt deel uit van de drukke Oost-West verbinding met een lengte van circa 13,6 Km.

De herstelwerken houden o.a. in het herstellen van spoorvormingen en oneffenheden, vervangen van beschadigde betonstraatstenen en opsluitbanden, maaien van bermen en waarnodig het profileren van de bermen. De opdrachtgever van dit project is de Wegenautoriteit Suriname. Ingenieursbureau ILACO Suriname NV, zal de directievoering doen.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

24-05-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics