Nickerie.Net, woensdag 07 juni 2006


Geslaagde gebedsdienst in Nickerie

Nickerie - De oecumenische gebedsdienst die in Nickerie is gehouden, is geslaagd. Tijdens de dienst die iets meer dan een uur in beslag heeft genomen, hebben verschillende geestelijke leiders zich, elk op zijn geŽigende manier, gericht tot de Almachtige om Hem Zijn zegen te vragen voor gedane handelingen.

Ook hebben de geestelijken de Almachtige hulp gevraagd om oplossingen te kunnen vinden voor de zovele problemen waarin geleefd wordt en dat wij als mensen steeds op het pad lopen voor gezonde groei om met de kracht van God in staat te zijn om duurzame ontwikkeling te realiseren voor de gehele natie.

Foto-impressie gebedsdienst

De verschillende geestelijke organisaties tijdens de oecumenische gebedsdienst in Nickerie

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

06-06-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics