Nickerie.Net, woensdag 07 juni 2006


KPS participeerde ook in mini- informatiebeurs te Nieuw-Nickerie

Nickerie - Op de mini- informatiebeurs die van 1 tot en met 3 juni te Nieuw Nickerie is gehouden, was het Korps Politie Suriname ook prominent aanwezig. Behalve informatie over wat vereist is om tot de politie opleiding toegelaten te worden, is ook drugsvoorlichting gegeven.

Bekend is namelijk dat ook het district Nickerie geteisterd wordt door illegale drugscriminaliteit. Deze beurs was eerder dit jaar ook in het district Brokopondo gehouden. Vermeld dient te worden dat de beurs zowel in Brokopondo als in Nickerie als zeer leerrijk en verhelderend door de bezoekers is ervaren.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

06-06-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics