Nickerie.Net, maandag 19 juni 2006  


Prostituee op brute wijze verkracht

Dader aangehouden

]

Richenel Small

Nieuw Nickerie  - De politie van Nickerie heeft een Braziliaanse prostituee uit haar benarde situatie weten te redden toen zij door een zestal jongemannen werd verkracht. Deze brute verkrachting vond donderdag kort na middernacht plaats aan de F.O. Lashleystraat, waar de nachtclub “Quero Mais” staat.

De nightclub “Quero mais” aan de F.O. Lashleystraat waar een commerciele sekwerker is verkracht door een zestal jongemannen.De jongens gingen het terrein op, pakten de prostituee en waren aan de achterzijde van het gebouw bezig haar te verkrachten. Onder bedreiging van een mes werden haar kleren gescheurd en het was kennelijk de bedoeling dat zij om de beurt “een kans” zouden krijgen om hun sexlusten te bevredigen. Het enige wat de Braziliaanse kon doen was gillen. Haar twee collega’s waren bang dat zij hetzelfde lot zouden ondergaan en verschansten zich in de woning boven de bar/dancing. Zij konden op dat moment niets anders doen dan ook gillen en hoopten dat iemand hen zou horen. Zij probeerden op allerlei wijzen te bellen, hetgeen klaarblijkelijk geen vruchten opleverde. Het gegil van de sekswerkers kon niet zo goed gehoord worden omdat het op dat moment behoorlijk hard regende.

Enkele buurtbewoners werden toch opgeschrikt door het angstig gegil. Toen zij een kijkje gingen nemen, kon het beestachtig tafereel gevolgd worden. De politie werd terstond op de hoogte gesteld en was heel snel op de plek des onheil. Een van de daders die nog op de vrouw lag kon worden gepakt, terwijl de andere vijf ,aan de hand van het proces-verbaal van de politie, wisten te ontkomen.

Volgens Gewestelijke Politie Commandant Kenneth Bruining is de identiteit van de vijf bekend en is het verwachtbaar dat zij binnen de kortste tijd zullen worden gevat. Naar verluidt gaat het om jongens die regelmatig op de hoek staan waar de nachtclub gevestigd is. Hen hangt zeker een gevangenisstraf boven het hoofd.

Foto : De nightclub “Quero mais” aan de F.O. Lashleystraat waar een Braziliaanse prostituee is verkracht door een zestal jongemannen.

Bron/Copyright:

Suriname Times / Nickerie.net

,19/06/2006

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics