Nickerie.Net, maandag 19 juni 2006  


Studenten spijbelen regelmatig tijdens schooluren om hun puberale behoeften

 

Nickerie - Terwijl ouders verwachten dat hun kinderen tijdens de schooltijden daadwerkelijk op school zitten, gebruiken sommige scholieren deze gelegenheid om uitbundige hun puberale behoeften te delen met hun geliefden.  Dit probleem blijkt al jaren te bestaan en een oplossing is nog niet in zicht.

 

Het is lang geen publiekgeheim meer dat schoolgaande meisjes vaker in hotels worden gesignaleerd  tijdens schooluren. Er zijn gevallen bekend waar de ouders hun dochter naar school rijden en dat het meisje enkele minuten daarna wordt afgehaald door haar vriend. Voor schoolsluiting wordt zij weer “afgeleverd”, zodat de ouders haar naar huis kunnen brengen.

 

Deze foto is gemaakt in het Cricketstadion van Nickerie. Elke morgen is dit vrijend paartje voor de aanvang van de school te zien. De twee in blauw uniform (VOJ-studenten) zijn zo druk bezig dat er niet eens gemerkt wordt dat zij gadegeslagen worden.

 

Bron/Copyright:

Suriname Times / Nickerie.net

,19/06/2006

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics