Nickerie.Net, woensdag 21 juni 2006


Ferreira: bevuilen en beledigen van mensen is Doekhie’s manier van politiek voeren

Geplaatst: 20/06/2006

Nickerie - ‘Als er een volksmisleider is, dan is het Doekhie zelf, omdat hij constant de gemeenschap met leugens zit te bevuilen. Elke keer weer beledigt hij mensen.’ Volgens Carmelita Ferreira zou het goed zijn als Doekhie zichzelf eerst evalueerde, voordat hij over wie dan ook in Suriname praat. ‘Ook zou hij moeten leren om eindelijk eens de waarheid te spreken.

Foto: Carmelita Ferreira

Hij heeft ook veel op zijn kerfstok. Bovendien heb ik geen grond van niemand genomen’. Hiermede reageert zij op de uitspraken van Rashied Doekhie dat zij een volksmisleidster is en dat zij onder valse voorwendselen van een “stichting” gronden afpakt. Zij zegt voorzitter van de Nickerie Slagbal Bond,(NSB), te zijn en in 1999 rechtspersoonlijkheid voor de organisatie verkregen te hebben, toen Jules Wijdenbosch president was. In 2002 of 2003 is er een aanvraag gedaan voor een voetbalveld, dat meer werd gebruikt als een stalweide,met het doel om ontwikkeling te brengen voor de Nickeriaanse gemeenschap. Als NSB hebben zij doelstellingen en die betreffen welzijn en welvaart voor vrouwen en jongeren.

Men is nu bezig een gemeenschapscentrum op het terrein te bouwen. Ferreira wil niet veel woorden aan Doekhie vuil maken, maar zegt dat al die dingen die hij zegt, op leugens gebaseerd zijn. Ze zegt geen tijd aan Doekhie te willen verliezen en haar tijd beter te benutten. Ze heeft nog een heleboel werk te doen voor de gemeenschap, haar land en haar school. Doekhie is ook bezig om etniciteit te creëren en het wordt eindelijk eens tijd dat zijn partij hem tot orde roept. Bovendien is hij ook bezig om zijn eigen imago te schaden. Ferreira zegt dit jammer te vinden omdat hij wel een man met potentie is. Volgens Ferreira heeft hij aan een journalist verteld dat het bevuilen en beledigen van mensen en leugens vertellen zijn manier van politiek voeren is. Vandaar dat jonge mensen geen belangstelling hebben voor de politiek, aldus Carmelita Ferreira.

Santi Sieuw

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

20-06-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics