Nickerie.Net, woensdag 21 juni 2006


Blanche Marie heeft nog geen enkel teken van hulp waargenomen

Nickerie - Het waterpeil is alweer stijgende. Blanche Marie in West-Suriname bij Guesthouse Dubois is reeds langer dan 2 weken geïsoleerd van de buitenwereld, geeft Jules Dubois, eigenaar van drukkerij Dubois & Dubois, te kennen.

Hij zegt dat tot nog toe, in grote tegenstelling tot de grootscheepse massale actie voor de rest van Suriname, voor West- Suriname geen enkele vorm van hulp of belangstelling getoond is, ondanks de materiele en infrastructurele schade. Er is nu duidelijk een tekort aan brandstof, smeermiddelen, voeding en medicamenten. Minister Michel Felisie van Regionale Ontwikkeling,(RO), was niet bereikbaar voor commentaar.

Santi Sieuw

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname / Nickerie.Net

20-06-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics