Nickerie.Net, dinsdag 27 juni 2006  


Nickerie krijgt twee betonnen bruggen en weg naar South Drain wordt verhard

Nickerie - OWs Minister Ganeshkoemar Kandhai heeft in een interview in Nickerie aangegeven dat er hard wordt gewerkt om medio 2007 van start te gaan met de bouw van twee betonnen bruggen in Nickerie. Deze bruggen zullen de twee houtenbruggen, een in de Gemaalweg en een in de Parmessarweg, vervangen. De bruggen bevinden zich al geruime tijd in slechte staat en vormen vaak een gevaar voor het verkeer.

Foto: OW Minister Ganeshkoemar Kandhai.

Ze worden steeds met lapwerk in stand gehouden, zodat weggebruikers er toch nog gebruik van kunnen maken, al dan niet met vrees voor instorting. Anderzijds heeft de minister ook aangegeven dat er reeds een proces van aanbesteding is gestart dat moet leiden tot het verharden van de weg naar de Canawaima Ferry Service (Southdrain). De eerste gesprekken tussen deskundigen van OW, aannemers en deskundigen van de Europese Unie hebben reeds plaatsgevonden. Op 18 augustus zal de aanbesteding plaatsvinden voor de uitvoering van dit project. Na anderhalf maand zal er uiteindelijk een aannemer worden gekozen die het werk zal moeten uitvoeren.

Bron/Copyright:

 DBS

,27/06/2006

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics