Nickerie.Net, dinsdag 27 juni 2006  


Herstel sluisdeur Nieuw Nickeriesluis

Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Het ministerie van Openbare Werken (OW) Sectie Nickerie is ertoe overgegaan de deur van de Nieuw- Nickeriesluis te herstellen. Door het slecht functioneren van de sluisdeur stroomde er bij hoge waterstanden rivierwater naar binnen, waardoor delen in de directe omgeving van het commissariaat onder water liepen.

Het sportveld 'Willemsplein' kreeg daarbij de meeste last van overstromingen, omdat de sluis op loopafstand onder een gebouw van een ondernemer is gesitueerd. Het is moeilijk om onder het gebouw te komen om de verstoppingen op te heffen. Sporters hebben in de afgelopen periode vaker geklaagd over het makkelijk onderlopen van het speelveld, waardoor het gebruik ervan onmogelijk werd.

Volgens districtscommissaris Shankar hebben het ministerie van Regionale Ontwikkeling en de gemeenschap voor het nodige materiaal gezorgd. "Het deksel is vervaardigd door OW waarbij men de werkzaamheden ook op zich heeft genomen" zegt Shankar. Met deze aanpak denkt hij dat de wateroverlast van dit gebied ook tot het verleden zal gaan behoren. Ook de sportliefhebbers, vooral de leden van de Nickerie Zangvogelbond, reageren zeer blij over het herstel van de sluisdeur.-.

Bron/Copyright:

/ Nickerie.net

,27/06/2006

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics