Nickerie.Net Special, vrijdag 30 juni 2006  


Nickerie een hotel en een restaurant rijker

 

Nieuw Nickerie - Op 27 juni heeft de bekende restauranthouder Fu Fang Dong alias Pak Hap, de deuren geopend van een nieuw hotel/restaurant combinatie aan de Emmastraat nr. 9,  naast Sila's CV in hartje Nieuw Nickerie.

 

Team Nickerie.Net was aanwezig bij de opening en heeft het volgende fotoreport gemaakt.

Foto-impressie opening Hotel Restaurant Pak-Hap

De onthulling van het naam boord gedaan door DC Drs.Bhagwatpersad Shankar en directeur eigenaar Fu Fang Dong alias Pak Hap

Directeur Fu Fang Dong tijdens zijn korte speech

De airco dining room van Pak Hap..anders dan anders ingericht om elk een te verwelkomen

Een deel van The Presidential suite

Nadat de lint was doorgeknip krioelde het van nieuwsgierigen het gebouw te betreden.

Een mega pagara wordt in gereedheid gebracht om Nickerie wakker te bombelen voor de opening.

Hotel Manager R.Kisoensingh druk in het weer

Een beeld op het terras met bar op de derde verdieping.

Een luchtige uitzicht vanuit het terras van Nickeries hoogste en grootste Hotel Restaurant/Terras Pak Hap

Nickerie.Net feliciteert de heer Fu Fang Dong met

de opening van Hotel/Restarurant 'Pak Hap'

en wenst hem en de totale Pak Hap crew veel succes mee.

 

Grootste en hoogste hotel/ restaurant van Nickerie geopend

Dagblad Suriname, 29-06-2006

Nickerie - Gistermorgen vond in bijzijn van vele genodigden van Nickerie de opening plaats van Nickerie’s grootste en hoogste hotel & restaurant. Het drie verdiepingen tellend gebouw, waarvan de eerste steenlegging op 4 november 2004 plaatsvond, is verdeeld in een hotel gedeelte met 23 comfortabele kamers, een airco restaurant en een terras op de bovenste verdieping.

Foto: Het drie verdieping tellend Pak Hap hotel/restaurant/terras.

Hotel Restaurant Pak Hap is een gedurfde investering geweest door de heer Fu Fang Dong die al jaren een supermarket annex restaurant draaide aan de Gouverneurstraat in Nickerie. Fu Fang Dong is volgens hotel manager R. Kisoensingh door zijn zus naar Suriname gehaald net toen hij op het punt stond de universiteit te bezoeken. Aan de Kwattaweg heeft Fu samen met zijn zus vier jaren lang een restaurant gedraaid. Na een reeks aan ervaringen verhuisde Fu Fang Dong naar Nickerie, waar hij de originele meneer Pak Hap heeft leren kennen via vrienden. Naar zeggen was deze meneer al oud geworden en zocht hij naar iemand die zijn zaak, maar vooral zijn naam verder kon dragen en uitbouwen.

Fu Fang Dong alias Pak Hap heeft de oude man dan ook de belofte gedaan dit te zullen doen. De naam Pak Hap is heden ten dage een niet weg te denken naam binnen de Nickeriaanse samenleving. Pas gisteren kwamen vele Nickerianen te weten dat Pak Hap de naam is van een bepaalde bloemsoort, waarvan de wortel wordt gegeten. Fu Fang Dong die heel kort het woord voerde, bracht zijn dank uit aan vooral zijn echtgenote Je Chung Lan en zijn familieleden die hem steeds gesteund hebben om dit gigantisch project voor geheel Suriname en de regio te realiseren. Fu deelde DBS mede dat de investering hem tussen de 600 – 700 duizend Amerikaanse dollars heeft gekost. Verder heeft de DSB bank deels het gebouw gefinancierd. Ook hebben vrienden uit China een ander deel in vreemde valuta helpen financieren. Met de realisatie van dit machtig project heeft Pak Hap aan 38 mensen emplooi verschaft. Volgens manager Kisoensingh is dit gebouw een prachtstuk en tevens een goed visite kaartje voor het district Nickerie.

Nadere info over reserveringen en tarieven volgen.

Bron/Copyright:Nickerie.Net

DBS

,Juni 2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics