Nickerie.Net, donderdag 13 juli 2006


Minister LVV: Veiling SML nog niet zo ver

Paramaribo - ‘De op komst zijnde veiling door de rijstmagnaat Imro Manglie wordt door juristen van het ministerie bestudeerd. Het proces wordt in de gaten gehouden. Indien geveild moet worden zullen we dat moeten doen, maar zover is het nog niet.’ Dit zegt de minister van Landbouw, Veelteelt en Visserij, (LVV), Stanley Raghoebarsing, tegenover journalisten. Echter zegt Adjai Baboelal, adviseur van rijstmagnaat Imro Manglie, dat de minister heel slecht geďnformeerd is.

Volgens Baboelal weet de minister misschien niet dat inmiddels vonnis is gewezen. Baboelal zegt dat Manglie van de rechter toestemming heeft gehad om de SML in het openbaar te verkopen. ‘De minister zegt vaak dingen die niet kloppen. We hebben al stappen gezet om binnen afzienbare de openbare veiling te doen plaatsvinden.’ Op de vraag of Manglie ook op SML zal bieden zegt de adviseur dat dat zeker het geval zal zijn. ‘Manglie zal dat moeten doen. Hij moet voorkomen dat SML beneden de schuld die hij te vorderen heeft wordt verkocht. Als niemand boven zijn bedrag biedt dan is SML van hem,’ aldus de adviseur van rijstmagnaat Imro Manglie.

Gregory Rijssen

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,13-07-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics