Nickerie.Net, maandag 17 juli 2006


Oudercommissie OS Hamptoncourt wil verkeersdrempels

Nickerie - Ouders van leerlingen van de OS Hamptoncourt I en II willen graag dat de overheid verkeersdrempels plaatst op zowel de Parmessar- als de Ir. Attaoellagweg waarvan dagelijks zeker meer dan 200 schoolkinderen gebruik maken om van en naar school te gaan.

Foto: Kesar Ramadhin voorzitter oudercommissie OS Hamptoncourt I & II.

Sedert de asfaltering van de Parmessarweg is het rijgedrag van automobilisten drastisch veranderd, zegt oudercommissie - voorzitter Kesar Ramadhin. Bestuurders houden geen rekening tijdens piekuren en razen met grote snelheden voorbij. Ramadhin en ouders die steeds het verzoek hebben gedaan voor plaatsing van drempels, hebben steeds nul op rekest gehad. Recentelijk is er weer een schrijven gestuurd naar de Nickeriaanse burgervader.

Ramdhin die zich net als andere ouders ernstig zorgen maakt, zei verder dat ongeveer een maand geleden een scholier bijna omver is gereden. Uit een andere bron heeft DBS kunnen vernemen dat het hier ging om een wetsdienaar die met een hoge snelheid reed. Gezien de noodzaak om drempels te laten plaatsen hebben de ouders niet geaarzeld om dit nu via de media kenbaar te maken. Voorzitter Kesar Ramadhin sprak de hoop uit dat hun verzoek niet in de doofpot terecht komt en anderzijds de instanties niet zullen wachten totdat er iets erg plaatsvindt om dan in actie te komen. ‘Wij zullen ze dit ten zeerste kwalijk nemen, aldus Kesar Ramadhin tijdens een gesprek met de krant in Nickerie.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,17-07-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics