Nickerie.Net, maandag 24 juli 2006


Nickerie opgeschrikt door twee suicide gevallen op een dag

Nickerie  - Zaterdagmorgen is het district Nickerie opgeschrikt door twee zelfmoordgevallen op de een en dezelfde dag. Het eerste geval betreft een een creoolse man A. van bij de veertig jaar die zichzelf van kant heeft gemaakt door het innemen van een verdelgingsmiddel in een der leslokalen van de Openbare School 1 te Achterdam, waar hij als wachter fungeerde. Ooggetuigen verklaarden tegenover DBS dat deze man de vorige dag behoorlijk onder invloed was van alcohol.

Foto: Het lijk van Baas G. dat later is vervoerd naar het mortuarium van het Dr.L.Mungra Ziekenhuis.

Over het motief van zijn daad wordt nog in het duister getast. Het tweede geval betreft de 70- jarige Baas G. van Hindoestaanse herkomst, een gepensioneerde arbeider van het toenmalige Surland, die middels ophanging een eind heeft gemaakt aan zijn leven. Nabestaanden van G. hebben te kennen gegeven dat het motief van zijn daad gezocht moet worden in het feit dat hij ernstig te lijden had van een chronische ziekte en vaker te kennen had gegeven dat hij zichzelf een keertje van kant zou maken,wat hij ook heeft gedaan.

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,24-07-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics