Nickerie.Net, maandag 31 juli 2006  


Nickeriaanse bromfietser 53ste landelijke verkeersdode

Nickerie - De 33-jarige Aniel Tatoe is de 53ste verkeersdode dit jaar.  Hij overleed zondagavond aan de opgelopen letsels, kort na een frontale botsing met een motorfiets op de Rambaran Misserweg in Nickerie. Het slachtoffer reed op zijn bromfiets met als duorijder zijn echtgenote. Die kwam door de slag in de trens terecht, die langs de weg loopt. Ze is met ernstige letsels in het Streek Ziekenhuis opgenomen.

De motorfietser raakte ook gewond. Buurtbewoners zijn niet te spreken over de tijd die is verloren gegaan bij de afvoer van de gewonden naar het ziekenhuis. De ambulance arriveerde pas na een half uur. Het tweede slachtoffer is na ruim vijftig minuten vervoerd. Volgens de bewoners beschikt het ziekenhuis over vier ambulances, die alle in goede staat verkeren. Waarom slechts één is ingezet, is hen een raadsel. Vanwege het late uur is het dWT niet gelukt een reactie te krijgen van de directie van het ziekenhuis.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.net / DWT

,31/07/2006

Naar boven

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics