Nickerie.Net, maandag 31 juli 2006


Behandeling 105 kilo Cokezaak Nickerie in oktober

Nickerie -  De verdachte Roepsingh B., - hoofdverdachte in de 105 kilo cocaïnezaak van Nickerie – verscheen gisteren voor rechter Krishnapersad Pultoo. Gisteren zouden een aantal getuigen worden gehoord in deze zaak. De rechter heeft om dezelfde redenen als bij de zaak Shyam Guptar deze zaak moeten uitstellen naar 3 oktober. De aanwezige getuigen werden aangezegd aanwezig te zijn op de zitting van 3 oktober terwijl er ook nog een aantal andere getuigen gedagvaard zullen worden voor die datum.

Een gezamenlijke actie van de politie in maart 2006 resulteerde erin dat zij 105 kilo cocaïne had kunnen onderscheppen. Het verderfelijk spul werd in een woning niet ver van het politiestation Nieuw Nickerie, aangetroffen, nadat de politie een inval had voorbereid. Volgens de Nickeriaanse politie ging het hier om hecht teamwork van de politie van Nickerie, Coronie en een team van de Narcoticabrigade uit Paramaribo. In deze zaak werden in eerste instantie drie verdachten aangehouden. Twee van ze werden na verhoor heengezonden. Met deze actie had de politie wederom de drugswereld een zware slag bezorgd. De in beslag genomen partij cocaïne had een vermoedelijke straatwaarde van tussen de 500.000 - 600.000 US $.

Widjai Ganesh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,29-07-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics