Nickerie.Net, maandag 07 augustus 2006  


CCN heeft weer een kopieermachine

Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Het gemis van een kopieermachine in de bibliotheek van het Cultureel Centrum Nickerie (CCN), behoort sinds vrijdag tot het verleden. De nieuwe kopieermachine is een schenking van de jarige Hakrinbank. Ter gelegenheid van het zeventigjarig bestaan van deze bank heeft de directie besloten iets terug te doen voor de gemeenschap. Dit jaar heeft de directie heel bijzonder gekozen voor projecten die te maken hebben met vorming, opleiding en onderwijs zowel in de stad als in de districten.

"Wij van de bank geloven dat dit project het meest effectieve is waaruit een bijdrage geleverd kan worden aan de ontwikkeling van een samenleving", zei de algemeen directeur van de Hakrinbank, Jim Bousaid. Hij merkte op dat het CCN een nieuw bestuur heeft. Dit nieuwe bestuur heeft plannen om CCN in zijn oude glorie terug te brengen. De bibliotheek is ondanks de moeilijke jaren toch intact gebleven met steun die in de laatste jaren werd verkregen uit de gemeenschap, het bedrijfsleven en andere organisaties.-.

Bron/Copyright:

/ Nickerie.net

,07/08/2006

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics