Nickerie.Net, vrijdag 11 augustus 2006


Burgervader B. Shankar:

Zoetwaterkanaal moet steeds onderhouden worden

 

Nickerie - Het is de laatste tijden gebleken dat steeds meer mensen voor diverse doeleinden de bladeren en bloemen uit het zoetwaterkanaal in Nieuw-Nickerie plukken. Het kanaal heeft niet lang terug een mega onderhoudsbeurt gehad. Volgens de leiding van het district moet dit centraal gelegen prachtstuk in hartje Nw-Nickerie steeds onderhouden worden.

 

Derhalve is het dan ook verboden dat er op deze locatie zonder toestemming van de bestuursdienst nog de mooi en fel gekleurde lotus bloemen en bladeren te plukken. Op de gemeenschap wordt daarom een dringend beroep gedaan om deze attractieve toeristische trekpleister in goede staat te houden en hun bloemen en bladeren van andere locaties in het district te betrekken.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,11-08-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics