Nickerie.Net, woensdag 16 augustus 2006


Optreden echtpaar Breeveld in bejaardentehuis 'Francis'

Richenell Small

 

Nieuw Nickerie - Gisteravond heeft Clarence Breeveld samen met zijn wederhelft Yvone Breeveld - van der Wal een optreden verzorgd voor seniore burgers in het bejaardentehuis "Francis" in Nickerie. Hierbij werden oude folkroristische liederen gebracht, alsmede bekende religieuze nummers. Vooral het nummer "Since I met yoy baby" oogstte veel bijval bij het publiek.

 

Breeveld die in 1948 jaar in het district Nickerie geboren werd als zoon van een voorganger, heeft op deze wijze iets willen doen voor de oudere bewoners van het district. Hij hoopt volgend jaar terug te zijn in zijn geboortedistrict om de oudjes weer een prettige dag te bezorgen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

,15-08-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics