Nickerie.Net, maandag 28 augustus 2006


Familiedrama in Nickerie Broer schiet broertje dood

door Beta Debidien

Nickerie - Sewaran Kesharie is gisteravond in zijn woning in de Hamptoncourtpolder in Nickerie met drie schoten uit een five-shooter doodgeschoten door zijn oudere broer DK. Het slachtoffer is drie keer in de borststreek geraakt. Over het motief van de schietpartij tast de politie nog in het duister.

Ook de vrouw van de dader moest het ontgelden toen ze probeerde haar man op andere gedachten te brengen. Zij kreeg een kogel in de borststreek. De vrouw verkeert nu buiten levensgevaar na operatief ingrijpen in het Streekziekenhuis.

De politie vermoedt dat DK onder invloed van alcohol was toen hij zijn daad uitvoerde. Kort daarvoor vertoefde hij nog bij de overburen. Op een gegeven moment stak hij de straat over, pakte thuis zijn geweer en stapte de woning binnen van zijn jongere broer, die pal naast hem woont. Op dat moment zat het latere slachtoffer aan tafel. Toen hij zijn broer zag, probeerde hij nog de telefoon te pakken, vermoedelijk om hulp te zoeken. Hij kreeg daar de gelegenheid niet voor, aangezien zijn broer een salvo op hem loste. Sewaran overleed ter plaatse.

Een aspirant-agent van politie die in de buurt woont, kwam af op het geluid van de schoten. Hij hoefde zijn vuurwapen niet te gebruiken, aangezien DK zich zelf overgaf. De politie had eerder zijn five-shooter in beslag genomen, maar de familie weet niet hoe hij het weer in bezit heeft gekregen. De politie van Nickerie zet het onderzoek in deze zaak voort.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,28-08-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics