Nickerie.Net, vrijdag 08 september 2006


WiN gaat samenwerken met Amsterdamse hulpverleningsinstelling

NIEUW NICKERIE - Middels het ondertekenen van een intentieverklaring is de Stichting Welzijn instituut Nickerie (WiN) per gisteren een samenwerking aangaan met de Amsterdamse hulpverleningsinstelling ‘De Bascule’. "De samenwerking zal aangegaan worden op vele gebieden, waaronder methodieken in de jeugdzorg, deskundigheidsbevordering, uitwisseling van medewerkers van beide instellingen en wetenschappelijk onderzoek," zegt Paul Willems, lid van de Raad van Bestuur van De Bascule.

Volgens hem zal in de komende maanden de samenwerking in details worden afgesproken. Hij vertoeft in Nickerie om zaken voor te bereiden. De Bascule is één van de grootste instellingen op het gebied van jeugdzorg en kinder-en jeugdpsychiatrie in de regio Amsterdam. Bij de organisatie werken er ongeveer 700 medewerkers die zich inzetten voor de kinderen en jeugdigen tot 18 jaar en voor hun gezinnen.

De intentieverklaring is ondertekend in het WiN-Huis door Glenn Tjon Tjauw Liem, voorzitter van WiN en Willems vertegenwoordiger van De Bascule. Ter gelegenheid van de ondertekening van de intentieverklaring heeft de heer Willems aan WiN een intentietest aangeboden. Begin volgend jaar zal de samenwerking formeel voor een aantal jaren worden vastgelegd.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / dWT

,08-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics