Nickerie.Net, vrijdag 08 september 2006


Voor 13 september nieuw bestuur SZN bekend

Nickerie -  Uit welingelichte bron heeft DBS vernomen dat voor 14 september het nieuwe stichtingsbestuur van het SZN geļnstalleerd zal worden. Alhoewel de minister van Volksgezondheid, Celsius Waterberg, niet wilde ingaan om namen te noemen, heeft DBS van haar politieke bronnen kunnen vernemen dat de namen van o.a. August Lila en Franklin Misiekaba zijn genoemd. Ook heeft DBS kunnen vernemen dat de installatie van het nieuw bestuur enigszins is vertraagd door de begrotingsbehandeling. Het nieuw bestuur moest in feite sedert 1 september over hebben genomen van het oud bestuur onder leiding van Otto Dewanchand.

Foto: Franklin Misiekaba die vermoedelijk ook zitting zal nemen binnen het nieuw SZN bestuur.

Anderzijds is er ook gezegd dat de VHP draalt met het voordragen van een van haar mensen. Het komt volgens de bron erop neer dat de VHP vermoedelijk moeilijk wil meewerken aan de samenstelling van het nieuw SZN bestuur. Vanuit de zijde van de VHP wordt er zwaar over nagedacht of zij iemand zal plaatsen in het bestuur van het Dr.L.Mungra Ziekenhuis die momenteel een topfunctie bekleedt bij een vooraanstaande bankinstelling in het district Nickerie. Een terugkeer van Otto Dewanchand wordt zwaar in twijfel genomen. De bron heeft ook aangegeven dat algemeen directeur R.Changoer gezien zijn contract nog enige tijd zal aanblijven.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,08-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics