Nickerie.Net, maandag 11 september 2006


Nickerie vijf buurtmanagers rijk

Nickerie -  Het rijstdistrict Nickerie is sinds zaterdag vijf buurtmanagers rijk. Zeven buurtmanagers, onder wie buurtmanager van Paramaribo-centrum, Keshopersad Gangarampanday, vertrokken vrijdag naar Nickerie om hun praktijk ervaringen te delen met de nieuwbakken buurtmanagers van Nickerie. De vijf buurtmanagers van Nickerie begonnen vrijdag onder begeleiding van de ervaren buurtmanagers vanuit Paramaribo aan hun kennismakingsbezoek. Zaterdag hebben zij hun cursus afgerond en zijn tot volwaardige buurtmanagers van het rijstdistrict benoemd.

Deze vijf buurtmanagers zullen zich over drie gebieden bekommeren te weten Centrum Nieuw Nickerie, het Nationaal project en de van Pettenpolder. Agent Michel Touwer en agent Sardjoepersad Akaash zijn als buurtmanagers van centrum Nieuw Nickerie aangesteld. Agent Premcharan Amarnath als buurtmanager van gebied Nationaal project en de agenten Bhawan Vikram en Thakoerdien Amriet zijn als buurtmanagers van Van Pettenpolder aangesteld. De zeven buurtmanagers waren verspreid over deze drie gebieden en hadden een begeleidende functie.

Centrum Nieuw Nickerie viel onder leiding van Buurtmanager Keshopersad Gangarampanday en agent Lesley Geldorf. Volgens de buurtmanager van centrum Nieuw Nickerie is de cursus buiten zijn verwachting geweest. Hij heeft een heleboel dingen erbij geleerd. Sardjoepersad Akaash gaat zijn nieuwe aanstelling heel positief tegemoet. Volgens buurtmanager Gangarampanday is hun missie geslaagd en mochten zij tevreden terugkeren naar de stad.

Santi Sieuw

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,11-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics