Nickerie.Net, dinsdag 12 september 2006


Beauty day voor seniore burgers Huize Francis Nickerie

Nickerie -  Zondag hebben de seniore burgers van Huize Francis in Nw Nickerie een heerlijke ‘beauty day’ gehad,die georganiseerd was door leden van JCI Western.Zij hebben ervoor gezorgd dat de oudjes verwend werden. Denise Groenefelt (President JCI Western) en Nadinah Josiah (Project Chairperson) tevens geestesmoeder van dit project, hebben DBS meegedeeld dat het project als zeer succesvol mag worden beschouwd.

De seniore burgers hebben elk een manicure en pedicure behandeling gehad. Er is ook gezorgd dat hun kapsel netjes en in stijl zat. JCI Western heeft bij de uitvoering van haar beauty project voor zowel het ontbijt als het middagmaalvoor de senioren gezorgd. Tegen het einde van de middag hebben de oudjes elk een pakketje mettoilet - en huishoudelijke artikelen ontvangen. Dit hebben zij zeer op prijs gesteld. Uit diverse reacties was hun blijdschap duidelijk te zien en zij lieten merken dat zij af en toe wel de behoefte hebben om heerlijk verwend te worden. Zij hopen dat ook andere organisaties zulke projecten voor ze zullen initiëren.

Van de zijde van JCI Western is begrepen dat zij dit project jaarlijks zullen uitvoeren. De 22 seniore burgers van Huize Francis,15 vrouwen en 7 mannen, beschreven dit initiatief van de Jaycees als onbegrijpelijk, daar het weinig voorkomt dat jongeren het initiatief nemen om op zo een manier aandacht te schenken aan ouderen binnen de samenleving en ook nog de hele dag met ze doorbrengen.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,12-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics