Nickerie.Net, dinsdag 12 september 2006


Speciale dankdienst voor Merryl Malone te Nickerie

Nickerie -  De uit Nickerie afkomstige Suripop winnares Merryl Malone vertoefde in het weekend in Nickerie voor een speciale dankdienst die voor haar is gehouden in de Vredeskerk van de E.B.G.aan de G.G.Maynardstraat. De dienst is vrij goed ontvangen door zowel Merryl Malone, vocaliste als Bernice Hubart, componiste, van het winnend Suripop nummer. Naast deze twee bijzondere Surinamers werd de dienst ook bijgewoond door het DNA -lid Carmelita Ferreira en nog twee andere koorleden van ‘Hope and Togetherness’ waar Merryl ook lid van is.

Foto: Merryl Malone neemt na de dankdienst gehouden in de Vredes kerk van de EBG de felicitaties in ontvangst.

 Zij vergaste de aanwezigen op twee van haar bekende nummers uit haar repertoire. De motoren van de organisatie van deze dienst waren o.a.de heer en mevrouw Brindaben Panday met ondersteuning van vader Dennis Malone en Denise Groenefelt. Na de dienst mocht de veel belovende singing star of Nickerie samen met haar componiste de warme felicitaties in ontvangst nemen voor het behaalde Suripop resultaat.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,12-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics