Nickerie.Net, dinsdag 19 september 2006


Boten van Jhinoe in brand gestoken

Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Twee boten van de familie Jhinoe zijn vorige week zaterdag in de nacht in brand gestoken. "De boten zijn vermoedelijk weggehaald van de aanmeerplaats te Clarasluis aan de Corantijnrivier en overgebracht naar het Papegaaieneiland en daar verbrand", zegt Kenneth Bruining, Gewestelijke Politie Kommandant (GPK). Het gaat om houten boten van de vrouw van Mukesh Jhinoe, die momenteel vastzit in verband met een drugszaak.

De boten werden dagelijks ingezet om de 'back track'-route te onderhouden over de Corantijnrivier in Nickerie. De politie heeft deze zaak in onderzoek. Volgens de GPK is de afdeling Technische Dienst van de politie aan het werk gezet om de feiten in kaart te brengen. "Vermoedelijk gaat het hier om opzet van bepaalde figuren die ook te vinden zijn op de ‘back track’-route, die het niet menen met de familie Jhinoe", zegt zoon Jhinoe. Hij geeft aan dat de daders niet ver gezocht hoeven te worden. "De mensen op deze route zijn niet meer te vertrouwen, want op deze manier kunnen zij ook ons huis in de as laten leggen", aldus Jhinoe.

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,19-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics