Nickerie.Net, zondag 24 september 2006


Zestiende suļcidegeval voor dit jaar in Nickerie

Nickerie -  De 29-jarige Shailindra Bishesar heeft gisteren in het dorpje Wageningen middels ophanging aan een boom op zijn achtererf een einde gebracht aan zijn leven. Bishesar is het 16e geval van zelf ophanging in het district Nickerie. Volgens de dienstdoende commandant van de politiepost te Wageningen, Brigadier Armand Sabajo, heeft de moeder van de overledene het lijk opgemerkt rond 06.30 uur. De arts van Wageningen, drs. Romulo, werd erbij gehaald en die constateerde de dood door ophanging.

Het stoffelijk overschot is intussen aan de familie afgestaan, omdat er geen sprake is geweest van misdrijf maar van zelfophanging, aldus Sabajo. Wat de precieze oorzaak van de ophanging is geweest, kon de politie de krant helaas niet vertellen. Wat de krant wel in de wandelgangen heeft kunnen vernemen, is dat de dode aangesproken was door zijn ouders om te trouwen. Dit heeft wellicht kwaad bloed gezet bij Bishesar.

Zahier Azizahamad

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,23-09-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics