Nickerie.Net, maandag 09 oktober 2006


Uitbreiding politiepost Nieuw Nickerie

Beta Debidien (09/10/2006)

NIEUW NICKERIE - De politiepost van Nieuw Nickerie zal binnenkort worden uitgebreid met een ruimte achter het huidige hoofdkantoor. Woensdag wordt de eerste steen gelegd voor het nieuwe gedeelte, zegt Kenneth Bruining, Gewestelijk Politie Kommandant (GPK). “De politie van Nickerie krijgt hierdoor meer ruimte om haar werk beter te kunnen doen”, zegt de GPK. Ook de cellen krijgen een grondige beurt.

 In een andere fase worden de andere politieposten van Nickerie aangepakt. Tijdens de bouwwerkzaamheden verhuizen de aangiftedienst en de afdelingen Onderzoek en Verkeer naar de bovenverdieping van het districtscommissariaat. De gemeenschap kan normaal gebruikmaken van de diensten van de politie. Bruining kon niet exact aangeven hoe lang de renovatie zal duren. Dit project wordt gefinancierd door de politie van Rijnmond, uit Rotterdam (Nederland) waarmee de politie van Nickerie sinds enkele jaren samenwerkt. De Nederlandse politieorganisatie heeft in de afgelopen jaren heel wat goederen geschonken aan Nickerie, waaronder een politieboot.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

,09-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics