Nickerie.Net, maandag 16 oktober 2006


Kajol Tahdil bekroond tot Miss Saree 2006 te Nickerie

Geplaatst: 16/10/2006

Nickerie -  Twaalf jongedames van het district Nickerie hebben na een intensieve trainingsperiode meegedaan aan het Miss Saree 2006 contest. Dit contest is door SCV Chandni georganiseerd in verband met Divali op het poolterras van hotel Ameerali. De organisatie heeft volgens commissievoorzitter Djoties Jagernath alles in het werk gesteld om dit evenement zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zowel de contestanten als het publiek. De 12 jonge Nickeriaanse schoonheden hadden niks aan het toeval overgelaten en kwamen in drie rondes steeds met hun mooiste pakjes te verschijn wat oogstrelend was voor hun publiek,dat er van genoot.

Foto: Kajol Tahdil Miss Saree 2006.

Behalve hun performance op het podium, moesten de dames ook elk een speciale vraag beantwoorden die ook zwaar meetelde om te scoren. Van de twaalf finalisten kwamen de vijf besten uit in de finale ronde van dit contest. Het gelukte Kajol Tahdil om met de titel Miss Saree 2006 van door te gaan. Sedert het begin van de show was zij al bij velen ‘The favorite lady’ voor deze titel. Op de tweede plaats eindigde N.Pahladsingh. Zij is ook gekozen tot Miss Doelarie 2006 (Miss Sympathica).Als nummer drie eindigde Kesharie M,terwijl Falli S. en L.Moenilal eindigden op respectievelijk nummer vier en vijf. De nieuwe Miss Saree 2006 Kajol Tahdil is Jeugdparlementariër van Nickerie en studeert Rechten aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. De conferenciers voor die avond waren Laxminarain Doebay en Sherida Bishesar.

Extra Foto's via Redactie Nickerie.Net

Nickerie.Net feliciteert de winnares, overige deelnemers en de organisatie met dit prachtig evenement voor ons district. Hou Nickerie cultureel in leven!

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,14-10-2006


 

 

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics