Nickerie.Net, maandag 16 oktober 2006


Kinderen Kindertehuis Gaytrie bezochten Wonderpark

Geplaatst: 14/10/2006

Paramaribo / Nickerie -  De kinderen van het kindertehuis Gaytrie in Nickerie hebben recentelijk een spannende en onvergetelijke bezoek gebracht aan het wonderpark in Paramaribo.Voor de kinderen was het een bijzondere kermis die zij niet eerder hebben meegemaakt. Woorden schoten de 10 - jarige Mahesh Achaiber tekort over hoe het allemaal was.

Fotoís: Kinderen van het kindertehuis Gaytrie in het Wonderpark.

De 15-jarige Sharda Kedar zei het reuze gezellig te hebben gevonden dat zij helemaal vanuit Nickerie in de gelegenheid zijn gesteld om zoiets mee te maken. Als het aan haar en de anderen ligt, willen ze vast wel weer eens naar het wonderpark om zich te amuseren. Reeds eerder had Colina Entertainment ook speciale aandacht geschonken aan andere weeshuizen, internaten en bejaardentehuizen. Het wonderpark uit BraziliŽ zal de Nickeriaanse gemeenschap van 27 oktober tot en met 5 november op stelten zetten met zijn activiteiten. Velen zullen zoiets voor het eerst in Nickerie meemaken.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

,14-10-2006

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2006. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics